Gemeente Anna Paulowna

Sportinstuif in Veerburg
Foto van de Pieteninstuif van Sportservice Schagen.

Voor kinderen uit Anna Paulowna wordt op 25 november en 2 december een sportinstuif georganiseerd door Sportservice Schagen. Van 14.00 tot 15.30 uur is er van alles te beleven in het sport & spelparadijs in Veerburg. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar hebben keus genoeg: van gymnastiek tot spel. Wat ze willen doen is aan de kinderen, zij mogen zelf kiezen.

Klimmen en klauteren

Sportservice Schagen organiseert op twee woensdagen de sportinstuif voor kinderen uit groep 1 tot en met 8. Tijdens de sportinstuif valt er van alles te beleven: klimmen, klauteren, trampolinespringen, zwaaien, spel en nog veel meer. Op 25 november is er een gewone editie en op 2 december wordt er een Pieteninstuif georganiseerd waar je de hele middag als zwarte piet kunt klimmen en klauteren. En misschien komen de zwarte pieten ook dit keer langs.

Deskundige leiding

Elke sportinstuif staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Van 14.00 tot 15.30 uur zijn zij aanwezig in sporthal Veerburg. Kinderen die mee willen doen kunnen gewoon komen, opgeven is niet nodig. Deelname is gratis maar zaalschoenen zijn verplicht.

Informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sportservice Schagen, tel. (0224) 21 47 74. Kijk ook eens op de website www.sportserviceschagen.nl.

(Foto: Sportservice Schagen)