Gemeente Deurne


Koninklijke onderscheiding voor Leo Bukkems
Lintje

Op 24 november ontving de heer Leo Bukkems een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester Gerard Daandels reikte de onderscheiding uit. Leo Bukkems kreeg de titel Lid in de orde van Oranje Nassau (6e graad), omdat hij zich vanaf 1987 heeft ingezet voor de F.N.V. Bouw en Houtbond, afdeling Neerkant. Eerst als voorzitter en de laatste jaren als bestuurslid. Daarnaast is hij vanaf 1981 secretaris van de Deurnese Biljartbond.

FNV. Bouw en Houtbond
Naast het bestuurlijke werk heeft de heer Bukkems zich ook ingezet om de belastingpapieren voor leden van de F.N.V. in te vullen. Al meer dan 20 jaar zijn de eerste maanden van het jaar daardoor drukke maanden voor de heer Bukkems. Vanaf 1994 is hij bovendien actief in het scholen van nieuwe belastingconsulenten voor de F.N.V.

Deurnese Biljart Bond
Naast het werk voor de F.N.V. is de heer Bukkems al sinds 1981 actief als secretaris van de Deurnese Biljart Bond. Een overkoepelende organisatie voor de verschillende biljartverenigingen van Deurne. Hij is met name verantwoordelijk voor de communicatie tussen de bond en de verschillende verenigingen die zijn aangesloten bij de bond.