Audax cadeautje voor Màxima" Lezeres Vriendin: "Mijn cadeautje voor Màxima" Woensdag 25 November, 2009 Trouwe fan Rosanne overhandigde onlangs een exemplaar van Vriendin aan haar heldin prinses Màxima. Rosanne verteld in de betreffende Vriendin over haar vele ontmoetingen met Màxima. Heel graag wilde zij de prinses laten zien hoezeer zij fan van haar is en om Màxima een beter beeld te geven van de persoon die zo vaak in haar buurt is.

Toen Rosanne vernam dat Màxima aanwezig zou zijn bij het jubileumcongres van de Commissie Gelijke Behandeling in Utrecht trok ze de stoute schoenen aan, ging met haar beste vriendin Marieke op pad en stelden zij zich verwachtingsvol op bij de koninklijke auto. Toen Màxima aan kwam lopen liep Rosanne naar haar toe, gaf haar de Vriendin, vergezeld van een persoonlijke brief, en vertelde dat zij in de betreffende Vriendin stond. Màxima pakte enthousiast de Vriendin aan en verzekerde Rosanne dat zij het artikel zou lezen.

Als echte Vriendin-lezeressen wilde Rosanne en Marieke het feit dat Vriendin in koninklijke handen terecht was gekomen, natuurlijk met andere lezeressen delen. Het verslag van deze ontmoeting, samen met een paar prachtige en exclusieve foto's van Màxima met een exemplaar van Vriendin in haar hand, wordt deze week in Vriendin gepubliceerd.

Uiteraard probeert Rosanne ook om deze editie tijdens een evenement opnieuw te overhandigen aan prinses Màxima..

Weekblad Vriendin werd in 1996 gelanceerd door Audax. In de loop der jaren heeft Vriendin haar sporen in het vrouwensegment ruimschoots verdiend. Vriendin verschijnt wekelijks.

Vriendin is een uitgave van Audax Publishing en, na Libelle en Magriet, het grootste vrouwenweekblad. Audax Publishing is onder meer ook uitgever van: AvantGarde, Girlz!, Stars, Royalty, Diva, Weekend, Glossy, PRiMO, Aktueel MAN en HP/De Tijd. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax dat zich naast het uitgeven vooral richt op de distributie en verkoop van gedrukte media.