Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 10.00 uur

Utrecht, 25-11-2009

Automobilist gewond

NIEUWEGEIN Een automobilist raakte op dinsdag 24 november gewond bij een aanrijding tussen twee autos.

Rond 18.25 uur reed een 54-jarige automobilist uit Nieuwegein over de Graaf Florisweg, komende uit de richting van de Ambachtsweg en gaande in de richting van s Gravenhoutseweg. Op de kruising met de Gravin Catharinalaan sloeg hij linksaf, maar liet daarbij een hem tegemoetkomende 24-jarige automobiliste uit Nieuwegein niet voorgaan, met een aanrijding tot gevolg.

De 54-jarige man werd met pijn aan zijn rug per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht. Een takelbedrijf sleepte beide autos weg.

Schennispleger

NIEUWEGEIN Een man werd op dinsdag 24 november aangehouden voor schennis van de openbare eerbaarheid.

Rond 08.20 uur parkeerde een 23-jarige vrouw uit Nieuwegein haar auto op een parkeerterrein aan de Vreeswijksestraatweg. Nadat zij bij een parkeerautomaat een parkeerkaartje had gepakt, liep zij terug naar haar auto. Daarbij zag zij een man in een geparkeerde auto zitten. Zij zag dat de man zichzelf aan het bevredigen was. Vervolgens startte de man de auto en reed met hoge snelheid weg.

De vrouw meldde de openbare schennis bij de politie en agenten stelden aan de hand van het kenteken een onderzoek naar de verdachte in. De verdachte, een 47-jarige man uit Nieuwegein, werd in de loop van de ochtend in Nieuwegein aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal voor schennis van de openbare eerbaarheid opgemaakt.