Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 09.55 uur

Utrecht, 25-11-2009

Winkeldiefstal

ZEIST- De politie heeft dinsdagmiddag om 14.35 uur een 17-jarige inwoner van Zeist aangehouden voor winkeldiefstal.

De jongen had bij een winkel op de 1e Hogeweg een kledingstuk voorzien van een aanzienlijk lager geprijsd kaartje en probeerde daarna bij de kassa het artikel af te rekenen. Hierbij viel de verdachte door de mand en werd hij aangehouden door het winkelpersoneel.

De ouders van de jongen werden in kennis gesteld. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding met gewonde

ZEIST - Dinsdagavond vond op de kruising van de Driebergseweg met de Bunsinglaan een aanrijding plaats tussen een auto en een bromfietser waarbij laatstgenoemde gewond raakte aan zijn been.

D

e automobilist, een 24-jarige inwoner van Zeist reed, rond 18.15 uur, over de Driebergseweg uit de richting van Zeist en sloeg bij de Bunsinglaan rechtsaf. Hij zag daarbij de tegemoetkomende 18-jarige bromfietser uit Zeist over het hoofd. De bromfietser reed tegen de auto aan en liep daarbij licht letsel op aan zijn been. Hij werd hiervoor behandeld in het ziekenhuis.

Onder invloed

ZEIST De politie heeft woensdag 25 november om 00.45 uur een 47-jarige inwoner van Zeist aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol op het Jan Ligthartplein in zijn auto reed.

De Zeister werd door surveillerende agenten gecontroleerd waarbij zij vermoedden dat de man alcohol had gedronken. Op de ademanalyse blies de verdachte 820 ug/l. Het rijbewijs van de bestuurder werd ingevorderd en een proces-verbaal wordt opgemaakt.