Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Quality Contacts treedt toe tot WGCC

Woensdag 25 november 2009

Leidschendam - Quality Contacts in Schagen is toegetreden tot de WGCC. Quality Contacts is een modern contactcenter, gevestigd in Schagen en Velserbroek. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door Age de Jong (algemeen directeur) en Niels Vader (commercieel directeur). Inmiddels telt Quality Contacts bijna driehonderd personeelsleden, die actief zijn in inbound en outbound dienstverlening.

Sinds de oprichting is Quality Contacts in snel tempo gegroeid. Daarom heeft de onderneming begin 2009 zijn intrek genomen in een nieuwe locatie in Schagen, die ruimte biedt voor verdere groei.

WGCC
De Werkgeversvereniging Callcenters (WGCC) vertegenwoordigt de zogenoemde facilitaire callcenters, die in opdracht van bedrijven en (overheids)organisaties customer management dienstverlening verzorgen. De WGCC representeert de Nederlandse topbedrijven op het gebied van klantcontact. Kwaliteitsbewaking is voor deze jonge en snelgroeiende sector van groot belang. De leden van de WGCC onderscheiden zich op dat gebied door de eisen die aan hen gesteld worden: jaarlijks worden de aangesloten bedrijven geaudit voor het WGCC Quality Membership.