Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 17 november 2009

Hieronder treft u enkele collegebesluiten uit de vergadering van 17 november 2009 aan. Een compleet overzicht is vanaf een week na de vergaderdatum te vinden onder Organisatie/Vergaderschema.

Interne Controleplan 2010
Het college van burgemeester en wethouders heeft het Interne Controleplan 2010 vastgesteld. Het Interne Controleplan geeft een overzicht van de interne controles die worden uitgevoerd door de afdeling Financiën, Belastingen en Informatievoorziening. Het doel is een gegrond oordeel te vormen over de juistheid, volledigheid, tijdigheid en/of rechtmatigheid van de verantwoorde gegevens in de administratie. Dit wordt bereikt door beoordeling van de interne controle en de werking van de administratieve organisatie. De nadruk ligt op het beoordelen van de rechtmatigheid.

Verlenging regionale samenwerking verkeer en vervoer Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de regionale samenwerking op het gebied van verkeer en vervoer te verlengen. Met de zogenoemde gebiedsgerichte aanpak werken tien gemeenten en partijen als provincie, politie en Rijkswaterstaat samen om beleid af te stemmen voor verkeersveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid in Noordoost Brabant. De uitvoering van herinrichtingen van wegen wordt hieraan getoetst en gestimuleerd door financiële ondersteuning.

Gebiedsvisie Loo
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten in te stemmen met de gebiedsvisie Loo die is opgesteld door bureau Eelerwoude en als basis dient voor het uitwerken van de plannen op individueel niveau.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35