Omnitech richt zich op haar gepatenteerde structuur te propageren in test automatiseringsservices 25/11/2009 11:04

PR Newswire

MUMBAI, India en AMSTERDAM, November 25 /PRNewswire/ --

- Onderneming onderzoekt marktpotentieel voor haar KWDF-structuur in Europese regio

Omnitech InfoSolutions Ltd (BSE code: 532882), India's vooraanstaande aanbieder van zakelijke beschikbaarheid en zakelijke continuïteit oplossingen, is blij om haar deelname in EuroSTAR 2009 aan te kondigen, dat van 30 november 2009 tot 03 december 2009 in Stockholm, Zweden, wordt gehouden.

Eurostar 2009 is het succesvolste en bekendste evenement met meer dan 1000 test professionals die vanuit de gehele wereld deelnemen. Het evenement, dat nu voor de 17e keer gehouden wordt, kondigde 'testen in het echt, testen voor nu' aan als het thema voor dit jaar.

Het evenement dient als platform voor Indiase spelers zoals Omnitech InfoSolutions, zodat zij hun expertise kunnen tentoonstellen in test automatiseringsservices. Met dit evenement wil Omnitech InfoSolutions haar eigen sleutelwoord-gedreven structuur (KWDF) oplossing tentoonstellen.

Omnitech zet bewezen en geteste KWDF-methodologie in voor haar klanten om ervoor te zorgen dat zakelijke oplossingen in korte tijd kunnen worden ingezet en zonder de behoefte dat zakelijke belanghebbenden de complexe testtools of technieken kennen. Dit zorgt ervoor dat klanten het risico veel eerder in de levenscyclus van het project kunnen reduceren en dat ze een snelle ROI krijgen in de test automatisering.

Mr. Anurag Shah, directeur van Omnitech InfoSolutions Ltd, gaf zijn reactie op de gebeurtenis: "We kijken erg uit naar onze deelname in EuroStar 2009 en zijn blij dat we ons verenigen met de groep omdat het de vooraanstaande organisator is van dergelijke evenementen en andere samenwerkingsinitiatieven in de Europese regio. We bevinden ons in een fase van snelle uitbreiding van onze aanwezigheid in Europa om onze zakelijke beschikbaarheid en zakelijke continuïteitsservices te propageren. Het testen van software is de hoofddienst in ons service portfolio."

Over Omnitech InfoSolutions Ltd

Omnitech InfoSolutions Ltd (BSE code: 532882) is India's vooraanstaande aanbieder van zakelijke continuïteit en rampherstelservices. Het bedrijf biedt een complete serie aan zakelijke beschikbaarheidsservices, inclusief services op het gebied van infrastructuur management, applicatiemanagement en prestatiemanagement. Omnitech is tevens gespecialiseerd in zakelijke continuïteitsservices, met onder anderen DR consultancy & management, data opslag services en werkplaats herstelservices. Turnkey ICT oplossingen zoals server & opslag consolidatie, virtualisatie, netwerkintegratie oplossingen en datacentrum management oplossingen worden tevens door Omnitech aangeboden.

De zaken van het bedrijf worden in Singapore, Hong Kong, VS, Canada, VK, België, Nederland, Bahrein en Japan gevoerd. De klantenbasis omvat sectoren zoals BFSI (Bankieren, Financiële diensten, en Verzekering), productie, voorzieningen, dienstverlenende en ICT & ITES organisaties.

Omnitech is het eerste Indiase ICT bedrijf dat in India een werkplaats herstelcentrum start dat door een derde partij wordt beheerd - Omnicentre. Het bedrijf wil graag een keten van DRMS-centra openen om wereldwijd zakelijke werkplaat0073herstel, data en systemen aan te kunnen bieden.

Neem voor verdere informatie contact op met:

In India,

Mr. Ayan Mitra
Hoofd marketing
Omnitech InfoSolutions Limited
Email-ayanm@omnitechindia.com
+91-98923-98289

In Nederland,

Mr. Sanjay Mishra
Europe Omnitech Technology Services BV.
Email-sanjay@omnitechglobal.com
+31-626517635
Neem voor verdere informatie contact op met: In India, Mr. Ayan Mitra, hoofd marketing, Omnitech InfoSolutions Limited, Email-ayanm@omnitechindia.com, +91-98923-98289; In Nederland, Mr. Sanjay Mishra, Europe Omnitech Technology Services BV. , Email-sanjay@omnitechglobal.com, +31-626517635






-