Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

De Meidenvilla heet voortaan Mullow

Het is niet voor alle meiden vanzelfsprekend dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen, ontplooien en het maximale uit zichzelf kunnen halen. Dat kan allerlei oorzaken hebben zoals een lastige thuissituatie, cultureel bepaalde rolpatronen of simpelweg niet weten waar je terecht kunt met je vragen.

Om deze meiden hun eigen mogelijkheden te laten ontdekken en te ontplooien bestaat al enige tijd de meidenvilla aan de Hillevliet 98. Afgelopen zaterdag werd de naam veranderd in Mullow en dat werd uiteraard gevierd! De avond werd geopend met een DJ, waarna Anneke Verwijs, fractie voorzitter in de gemeenteraad voor Groen Links een korte toespraak hield waarmee de nieuwe naam officieel in gebruik werd genomen. Vervolgens schoof het hele gezelschap aan tafel om samen gezellig te genieten van een maaltijd. De avond werd afgesloten met een verrassingsact.

Mullow is een plek waar je terecht kunt met al je vragen, opmerkingen, of waar je gewoon even kunt chillen. Voor veel meiden in Feijenoord is het dé plek om even gezellig samen te zijn en tot jezelf te komen. Zo kun je er terecht voor onder andere Zumba, kooklessen, buikdanslessen en een cursus henna. Voor meer informatie over Mullow kun je bellen naar 06 84142415.

Opening van Mullow
(Foto: deelgemeente Feijenoord)