Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 25-11-2009

Jaloerse Tilburger mishandelt vriendin die met collega danst

TILBURG: De politie heeft vannacht omstreeks 01.15 uur in een woning in de wijk Groeseind-Hoefstraat een 43-jarige Tilburger aangehouden ter zake het mishandelen van zijn vriendin. De jaloerse Tilburger, die onder invloed was van alcohol was kwaad geworden op zijn vriendin omdat zij op een personeelsfeestje met een andere man gedanst had.

Hij heeft haar kennelijk tijdens de rit naar huis en voor de woning mishandeld. Hij sloeg haar meerdere malen in het gezicht, kneep haar keel dicht en trok zo hard aan haar haren, dat de plukken eraf vlogen.

Een agent die in de buurt woont, ging op het lawaai af. Hij maakte zich kenbaar als zijnde politieman. De 43-jarige Tilburger riep tegen de diender in vrije tijd dat die zich er niet mee moest bemoeien. De agent werd door de verdachte in zijn nek gesprongen en kwam op de grond terecht, hij liep een schaafwond op. De politieman heeft aangifte gedaan. De vriendin van het slachtoffer maakte gebruik van het opstootje om te vluchten. Over een eventuele aangifte moest ze nog nadenken. De verdachte

Rijbewijs binnen zes dagen weer kwijt.

TILBURG: Een 22-jarige Tilburger die net zes dagen zijn rijbewijs had, is zijn papiertje al weer kwijt geraakt. De snelheidsduivel reed maar liefst 168 km / uur op een gedeelte van de Burgemeester Letschertweg, waar 80 kilometer is toegestaan. Hij moest direct zijn rijbewijs inleveren.

Tijdens dezelfde snelheidscontrole moesten nog twee automobilisten, een 31-jarige Tilburger en een 49-jarige Tilburger, en hun rijbewijs inleveren, zij reden respectievelijk 134 en 140 kilometer per uur. Er werden in totaal 20 snelheidsovertreders bekeurd.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 25-11-2009 11:45 | © Regio Midden en West Brabant |