Gemeente Best

Meet & Greet Ralf Mackenbach

25-11-2009

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat afgelopen zaterdag Ralf Mackenbach (14 jaar) uit Best het Junior Eurovisie Songfestival 2009 heeft gewonnen. Hij behaalde met zijn zelfgeschreven nummer Click Clack 121 punten en liet daarmee Rusland en Armenië (allebei 116 punten) net achter zich.

Gisteren is Ralf door het gemeentebestuur in het zonnetje gezet en vandaag vindt er in restaurant de Koren, Hoofdstraat 9 van 16.00 tot 17.30 uur een heuse meet & greet voor de fans plaats! Gelet op de mogelijk toeloop van veel fans hebben wij als gemeente besloten een aantal veiligheidsmaatregelen te nemen.

Vanaf 14.00 uur beginnen de voorbereidingen voor deze meet & greet waarbij onder andere de rijbaan richting Nieuwstraat wordt afgesloten door middel van dranghekken. Dit verkeer wordt omgeleidt waardoor de winkels bereikbaar blijven. De rijbaan richting Oirschot blijft vooralsnog toegankelijk. Als de toestroom van fans te groot wordt, zal actie ondernomen worden om de Hoofdstraat in zijn geheel af te sluiten.

Aangezien het hier gaat om een uitzonderlijke situatie vragen wij het begrip van de winkeliers en bewoners van de Hoofdstraat e.o. voor de in een zeer laat stadium genomen maatregelen en hopen dat men hiervan niet al teveel last ervaart.

---