Gemeente Westvoorne


Uitreiking eerste sleutel huurwoning project Elisabethhof

Op woensdag 18 november jl. ontvingen de eerste huurders van het complex Boudin in Elisabethhof de sleutel van hun nieuwe woning.

Wethouder Klok van de gemeente Westvoorne overhandigde symbolisch de eerste sleutel aan mevrouw Blaauw, één van de nieuwe bewoners. De bewoners kregen van de heer Ploeg, hoofd Woonbedrijf Westvoorne, een welkomstmat uitgereikt. Dat gebeurde tijdens een kleine maar feestelijke bijeenkomst nabij de nieuwe woningen.

Â

Wethouder Klok wenste de nieuwe bewoners veel woonplezier toe in hun nieuwe âthuisâ in het centrum van Oostvoorne. De woningen hebben een huur van ⬠511,- en hebben twee slaapkamers, een ruime badkamer, een berging en een parkeerplek in de garage. Alle zes woningen zijn inmiddels verhuurd.

Â

Met dit kleine woningcomplex voegt het Woonbedrijf Westvoorne zes nieuwe huurwoningen toe aan haar voorraad. Dit is de eerste toevoeging sinds 2002. De bouw van deze zes woningen startte in de zomer van 2008. De woningen maken deel uit van het complex Elisabethhof, een project van Wavo projectontwikkeling. Komende maanden wordt dit project in fasen opgeleverd.

Te downloaden: