Politie Gelderland-Zuid

Weer twee aanhoudingen voor overval Mc Donalds

Beuningen, 25-11-2009 o In het rechercheonderzoek naar een gewapende overval op de Mc Donalds langs de A73 in Beuningen, gepleegd op zaterdag 20 december 2008, heeft de politie maandag weer twee verdachten aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van de overval. In augustus werd een eerste aanhouding verricht, voor medeplichtigheid. Deze verdachte zit nog vast.

De gewapende overval vond die zaterdagmorgen rond 09.00 uur plaats. De Mc Donalds was net een paar minuten open toen twee personen binnenkwamen en de aanwezigen bedreigden met een vuurwapen. Er zijn twee aangiften gedaan, door de bedrijfsleider namens het fastfoodrestaurant en één door een klant. De overige bedreigde personeelsleden hebben getuigenverklaringen afgelegd. Niemand raakte bij de overval gewond, wel maakten de overvallers een geldbedrag buit.

De aangehouden verdachten zijn twee inwoners van Venray, van 18 en 20 jaar. Zij zijn in verzekering gesteld en worden verhoord. De in augustus aangehouden verdachten is een 18-jarige inwoner van Winssen.

Na de overval startte de politie met een uitgebreid onderzoek waarin onder meer samenwerking plaatsvindt met de politie in Limburg. Het onderzoek gaat verder.
(08)

Laatst gewijzigd 25-11-2009 13:54 | © Regio Gelderland-Zuid |