Gemeente Heumen

Vrijwilliger van het jaar 2009

Wie wordt de vrijwilliger van het jaar 2009? U mag hiervoor vrijwilligers nomineren. Het bloemetje wordt overhandigd tijdens het nieuwjaarsfeest van de gemeente op donderdag 7 januari in Nederasselt.

Wie verdient het bloemetje van de burgemeester? Het enthousiasme waarmee Heumense vrijwilligers zich inzetten voor de gemeenschap verdient volop waardering. Jaarlijks wordt het vrijwilligerswerk dan ook in het zonnetje gezet tijdens het gemeentelijk Nieuwjaarsfeest.
Dat wordt weer gevierd op donderdagavond 7 januari 2010 in Nederasselt. Dit keer zorgt Dorpshuis/Gemeenschapshuis Ons Huis voor de ontvangst.

Het kan ook gebeuren dat de burgemeester meer dan één vrijwilliger huldigt. Vroeger was het gebruikelijk een vrijwilliger in het zonnetje te zetten die afkomstig was uit het dorp waar de receptie werd gehouden. Dat uitgangspunt is in 2007 verlaten. De te huldigen vrijwilliger kan dus uit de hele gemeente komen.

Nominatie
Kent u een vrijwilliger die in de schijnwerpers mag staan op 7 januari a.s.? Iemand die zich op bijzondere wijze inzet als vrijwilliger? Meld deze persoon dan snel, uiterlijk 15 december 2009, aan de burgemeester met een motivering van uw keuze. Dat kunt u schriftelijk doen (Postbus 200, 6580 AZ Malden) of per mail / telefonisch aan het bestuurssecretariaat (secretariaat@heumen.nl of tel. 358 83 35). U kunt een digitaal nominatieformulier invullen, klik hier. Eerder genomineerde vrijwilligers die nog niet in het zonnetje zijn gezet, kunnen door u opnieuw genomineerd worden.