Gemeente Appingedam

Inventarisatie Panden

In de periode vanaf 23 november 2009 tot en met april 2010 worden de panden in het kader van vastgoedregistratie voor onder andere de BAG, Basisadministratie Adressen en Gebouwen en de Wet Waardering Onroerende Zaak belasting (Wet WOZ) geïnventariseerd.

Hiervoor laat de gemeente fotoâs van uw pand en eventuele aanwezige bijgebouwen maken en wordt er een visuele controle uitgevoerd ten behoeve van het inventariseren van de BAG adressen en het bepalen en controleren van de WOZ-waarden.

U kunt de foto zien op toekomstige WOZ-taxatie verslagen.

Getracht wordt de fotoâs te maken vanaf de openbare weg.

Soms is dit echter niet goed mogelijk en zal de fotograaf uw erf willen betreden om een goed bruikbare foto te maken.

Wij vragen hiervoor uw medewerking.

Mocht u hieraan geen medewerking willen verlenen, dan verzoeken wij u dit telefonisch te melden bij de afdeling publiekszaken van de gemeente Appingedam, telefoon 0596-691100.

De werkzaamheden zijn uitbesteed aan het bureau Digitalis Works.

De medewerkers kunnen zich legitimeren door middel van een door de gemeente afgegeven legitimatiebewijs.

Indien u niet thuis bent wordt er brief achtergelaten door de fotograaf, zodat u op de hoogte bent van het feit dat er fotoâs zijn gemaakt.

Voor nadere inlichtingen verwijs ik u graag naar de website van de gemeente Appingedam (www.appingedam.nl) of u kunt telefonisch contact opnemen met de afdeling publiekszaken van de gemeente Appingedam telefoonnummer 0596 691100.

Gewijzigd op: 23-11-2009