Ingezonden persbericht


LAATSTE CLUB DON'T HIT MAMA 2009
Woensdag 25 november 2009
20:30 uur, Verkadefabriek, 073 6818160
Entree Normaal ¤ 15,50 / VF*Pas ¤ 13,50

Woensdag 25 november vindt de laatste Clubevent van Don't Hit mama plaats in de Verkadefabriek in Den Bosch. Een uiteenlopende groep van dansers en performers bouwt te midden van het publiek een evenement op dat het midden houdt tussen theater, installatie en club. Je staat ertussen, er bovenop, er midden in. Bekijk de trailer...

Don't Hit Mama werkt al enige jaren met dit concept waarvoor Nita Liem zich liet inspireren door de underground clubdance cultuur in New York. Dans als een viering van het leven. In deze club naast vaste dansers van de groep ook jonge talenten en speciale gasten, waaronder een Britse performer en een gastdanser uit Zuid Afrika.

Don't Hit Mama werkt vanuit de Afro-Amerikaanse dans- en muziektraditie, die aan de basis staat van hedendaagse sociale dansuitingen zoals gebruikt in de urban dance scène. Don't Hit Mama legt met haar werk verbindingen tussen uiteenlopende danszielen en ­stijlen en tussen verschillende generaties. Liem haalt inspiratie uit de werkelijkheid van mensen in grote steden en hun vaak onbevangen en grillige levensstijlen.