Landstede

Welzijn viert spetterende aftrap nieuwe locatie

Welzijn organiseert als trotse nieuwe bewoner van het sociaal cultureel centrum Veluvine op 25 en 27 november allerlei feestelijke activiteiten voor jong en oud. Belangstellenden uit Nunspeet en omgeving kunnen hierbij kennis maken met het nieuw opgerichte jongerencentrum De Garage.

Op vrijdagavond 27 november treden verschillende bands op in het jongerencentrum dat zich in de kelder van het gebouw bevindt. De activiteiten zijn onderdeel van de openingsweek die alle nieuwe bewoners van Veluvine gezamenlijk organiseren.

In de week van 23 t/m 28 november kunnen geĂŻnteresseerden kennis maken met het gebouw en al haar nieuwe inwoners. Zaterdag 21 november zal minister Rouvoet het gebouw officieel openen.

Woensdagmiddag 25 november
In samenwerking met de werkgroep Film van Veluvine Cultuur organiseert Landstede Welzijn op woensdag 25 november om drie uur voor de jonge Veluvinebezoekers de Sinterklaasfilm: Waar is het paard van Sinterklaas. Op hetzelfde tijdstip geeft Sander v.d. Klugt met de Theaterwerkgroep van Veluvine Cultuur voor de kleintjes een Sinterklaas Theatervoorstelling. Voor de film en de theatervoorstelling zijn in de week van 16-21 november gratis kaarten te verkrijgen bij de VVV Nunspeet, en in de openingsweek zelf bij de balie van Veluvine.

Vrijdagavond 27 november
Op vrijdagavond worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd:
- Zo is er buiten om 19.30 uur een skatedemonstratie
- In de filmzaal wordt om 20.00 uur de film Afblijven vertoond.
- In het jongerencentrum De Garage treden twee bands op: Left Behind en The Clementines.

- In de sportzaal zijn vanaf 19.30 uur dansdemonstraties met medewerking van Carry Danceproductions, met streetdance en hiphop.
- Er is een pannakooi voor de liefbebbers

- Er is een Meidencorner met kappers van de Hairfactory en schoonheidsspecialiste van Schoonheidssalon Briljant.

Iedereen is van harte uitgenodigd. Want Veluvine, daar wil je gewoon bij zijn.

Het volledige programma