Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 24-11-2009

AVRO BRENGT BACKSTAGE BEELDEN VAN RALF IN KIEV

De AVRO is trots op Ralf, zijn dansers en het hele team van het AVRO Junior Songfestival. Afgelopen weekend hebben zij in Kiev (Oekraïne) het Junior Eurovisie Songfestival voor Nederland gewonnen. De uitzending werd rechtstreeks door de AVRO uitgezonden en wordt 25 november nogmaals uitgezonden om 14.10 uur op Z@pp. Om 17.15 uur zendt de AVRO, ook op Z@pp, nieuwe backstage beelden uit in 'Ralf Backstage'. De programmering op Z@pp is enigszins gewijzigd door het grote succes van Ralf en zijn dansers Geronimo, Dylan, Tim en Cassius.

In het programma 'Ralf Backstage' worden diverse backstage beelden uitgezonden die voornamelijk gemaakt zijn na afloop van de overwinning van onder andere de persconferentie, de felicitaties en een bijzondere rit in een limousine. Daarnaast is Ralf samen met de andere finalisten van het AVRO Junior Songfestival op zaterdag 26 december om 17.50 uur te zien in het AVRO Junior Kerstfeest. Samen hebben zij diverse kerstliedjes opgenomen die in deze kerstspecial worden uitgezonden. De presentatie is in handen van Sipke Jan Bousema. Van alle liedjes zijn ook diverse videoclips gemaakt die rond de kerst worden uitgezonden op Z@pp.

Voor alle nieuwtjes en extra beelden rondom Ralf en het AVRO Juniorsongfestival: juniorsongfestival.avro.nl

Herhaling Junior Eurovisie Songfestival woensdag 25 november 14.10 uur, op Z@pp, Nederland 3. 'Ralf Backstage' woensdag 25 november 17.15 uur, op Z@pp, Nederland 3. AVRO Junior Kerstfeest, zaterdag 26 december om 17.50 uur, op Z@pp, Nederland 3.


---