Airport Weeze


XL Airways stationeert vanaf in 2010 een jet op Airport Weeze

De Sundio Group, een van de grootste Nederlandse reisorganisaties, sluit een exclusief contract af.

De Duitse luchtvaartmaatschappij XL Airways stationeert vanaf april 2010 een Boeing 737-800 op de luchthaven Weeze. De stationering is een gevolg van de exclusieve samenwerking met de 4e grootste reisorganisatie van Nederland, de Sundio Group, bekend van o.a. de merken Sudtours, GOGO, Sunweb, Vaya en Jiba.
Voor deze merken van de Sundio Group worden vanaf april 2010 wekelijks 14 vakantiebestemmingen aangevlogen.

Naast de bekende vakantiebestemmingen zoals Mallorca, Antalya, Kreta, Corfu, Rhodos en Kos worden komend jaar ook voor het eerst de Griekse eilanden Zakynthos, Keffalonia en Levkas aangevlogen. In de Nederlandse meivakantie en tijdens het hoogseizoen van de zomervakanties 2010 kunnen de vakantiegangers ook vliegen naar Burgas in Bulgarije, Bodrum aan de Turkse Egeïsche kust en naar Budapest en Gerona.

Met deze nieuwe vluchten van XL Airways wordt het aanbod van vakantiereizen vanaf Weeze fors uitgebreid. Met de beide, gestationeerde toestellen van Hamburg International en XL Airways kan men in de zomermaanden meer dan 25x per week naar een zonbestemming vliegen. Bovendien bieden in de zomer van 2010 ook luchtvaartmaatschappijen zoals Sky Airlines, Pegasus en Transavia non-stop vakantievluchten vanaf Weeze aan.

Algemeen directeur Ludger van Bebber van de luchthaven Weeze zegt: Wij verheugen ons op de daadkrachtige samenwerking van de Sundio Group met XL Airways. Onze Nederlandse en Duitse gasten hebben de komende zomer nog meer keuze uit vluchtmogelijkheden en bestemmingen.

Over de Sundio Group:
De Sundio Group is naar omzet de 4e grootste reisorganisatie van Nederland. Met o.a. haar internetmerken Sunweb, Jiba, GOGO, Vaya, X-Travel en Eliza was here, geldt de Sundio Group als een van de succesvolste internetreisorganisaties van Nederland. Maar ook via de reisbureaus in Nederland kan men boeken voor de Sundio merken Sudtours en TraXs.