Ingezonden persbericht


Olbico lanceert dataplatform 'KenUwKlanten.nl'

Woensdag 25 november - Vandaag lanceert Olbico, leverancier van datakwaliteitsoplossingen, haar nieuwe dataplatform 'Ken Uw Klanten'. Het platform is ontwikkeld om bedrijven online de mogelijkheid te geven om relatiebestanden te valideren en te verrijken met gegevens afkomstig van het Nederlands Bedrijvenbestand. Voor de technologie van dit platform is gebruik gemaakt van de Matching on Demand Software van Olbico.

"Met het nieuwe platform willen we organisaties op een gebruikersvriendelijke wijze en kosteloos kennis laten maken met het online identificeren, onderhouden en verrijken van klantgegevens. We zien dat bedrijven waarbij klantgegevens noodzakelijk zijn om de dagelijkse bedrijfsprocessen te ondersteunen steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van data. Kosten kunnen hierdoor eenvoudig worden gereduceerd en het geeft ze concurrentiekracht", aldus Wolfert van Duin, algemeen directeur Olbico.

Via www.KenUwKlanten.nl kunnen bedrijven zowel batch bestanden als individuele klantrecords kosteloos opvoeren om te identificeren en te verrijken. De klantgegevens worden voorzien van correcte NAWT gegevens (naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) en het KvK nummer waarbij de resultaten via een link, die ontvangen wordt per e-mail, worden aangeboden.

Tevens voorziet het platform in een aantal nuttige links en interessante artikelen op het gebied van datakwaliteit.

Over Olbico:
Olbico levert software ter verbetering van de datakwaliteit van klantgegevens en heeft online koppelingen naar diverse informatieleveranciers. De software van Olbico wordt 'On demand' aangeboden of geleverd binnen eigen ICT omgevingen. Zie voor meer informatie www.olbico.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Olbico B.V.
Hans Roemeling
T: 030-2415264
M: hroemeling@olbico.nl