Ingezonden persbericht


Persbericht:

Patrick van de Coolwijk in dienst bij Login Consultants als Commercieel Directeur Benelux

Sinds 16 november 2009 is Patrick van de Coolwijk (42 jaar) in dienst bij Login Consultants als Commercieel Directeur Benelux. Doel van deze functie is versterking en verdere professionalisering van het verkoop team in Nederland en Belgie.

Patrick was voor Login werkzaam bij SCC, leverancier van technologie oplossingen, gespecialiseerd in IT infrastructuur. Hier vervulde hij van 1999 tot 2009 de volgende functies: general manager Belgie, director system integrators Benelux en director sales & marketing. Daarvoor werkte hij van 1995 tot 1999 bij Getronics Pink Roccade Civility als sales manager en account manager.

Login Consultants is een internationale IT-dienstverlener gespecialiseerd in virtualisatie, migratie, desktop-deployment en applicatie-delivery. Login geeft product-onafhankelijk advies op deze gebieden en doet projecten met Microsoft, Citrix, VMware, RES, Appsense en Symantec/Altiris. Login heeft een ervaren team van meer dan 100 consultants in Nederland, Belgie en Duitsland. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam.

-----------------------------------