KNMG

Bijeenkomst 'DAG VAN DE MEDICATIEOVERDRACHT'

startdatum 25 november 2009
einddatum 25 november 2009
tijd 14.00 - 19.00, inclusief hapje en drankje
locatie Hotel De Biltschehoek, De Bilt
onderwerp 'DAG VAN DE MEDICATIEOVERDRACHT'

Omschrijving

De Dag van de medicatieoverdracht, eenbijeenkomst voor iedereen die over een actueel medicatieoverzicht wil beschikken en ervoor wil zorgen dat collega-zorgverleners dat ook kunnen.

Op 25 november, in de patiëntveiligheidsweek, organiseren het projectteam Overdracht van medicatiegegevens in de keten, DGV, KNMP en NVZA (platform transmurale medicatieoverdracht) een bijeenkomst met als titel: de Dag van de medicatieoverdracht.

De bijeenkomst richt zich op iedereen die over een actueel medicatieoverzicht wil beschikken en ervoor wil zorgen dat collega-zorgverleners dat ook kunnen.

De bedoeling is dat deelnemers aan het einde van de middag (nog beter) op de hoogte zijn van wat de conceptrichtlijn voor hen betekent en weten welke middelen en overzichten er zijn die invoering ervan ondersteunen.

Doelgroep

Voor iedereen die wil beschikken over een actueel medicatieoverzicht van patiënten/ cliënten en wil zorgen dat ook collega-zorgverleners dat kunnen.

Voorzitter

dr. P.A.G.M. de Smet, bijzonder hoogleraar kwaliteit farmaceutische patiëntenzorg aan de KU Nijmegen en programmamanager Medicatieveiligheid KNMP.