Ingezonden persbericht


Maandag 23 november 2009, Den Dolder

Grootste medische experiment ooit

De luis in de pels
Hoe kunnen overheidsfunctionarissen zo eenvoudig besluiten nemen over onze lichamen en de lichamen van onze kinderen? Dat is wat de auteur van het boek Vaccinaties bezig hield en nog steeds houdt. Door zelf op onderzoek uit te gaan kwam Anneke Bleeker erachter dat niet alles wordt verteld door de autoriteiten en werd de luis in de pels van de overheid.

Geld is belangrijker dan uw gezondheid: Farma is big business. Vele wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken worden weggehouden van het grote publiek of worden zelfs belachelijk gemaakt. De ingrediënten van de huidige vaccinaties zijn de laatste jaren drastisch veranderd, hetgeen ook niet aan de grote klok wordt gehangen. De farmaceutische industrie maakt zelfs afspraken met overheden waardoor - indien er bijwerkingen optreden bij gevaccineerden - de slachtoffers geen juridische claims kunnen indienen. Er worden ziekten verzonnen om te kunnen vaccineren: de farmaceutische industrie groeit explosief. Iedereen weet dat Farma big business is: geld/winst is belangrijker geworden dan gezondheid.

Ze startte een website onder de naam verontrustemoeders.nl en merkte dat er nog vele tienduizenden verontruste moeders, vaders en ouders in het land waren. Ze kreeg bijval van wetenschappers, artsen, therapeuten en vele anderen die nog niet hardop gezegd hadden wat Anneke hardop zei en in haar boek vermeldt.

Overleden jongen van 9 jaar
Ze heeft haar boek opgedragen aan een overleden jongen van 9 jaar, die voor een vaccinatie kerngezond was. Ook bij de overlijdensgevallen van jonge kinderen en ouderen wordt door de overheid stelselmatig niet alles verteld. Het middel is inmiddels erger geworden dan de kwaal. Waren vaccinaties ooit een geschenk uit de hemel, de industrie en overheid zijn nu doorgeslagen.

Over de auteur:
Anneke Bleeker is een gewone moeder die ongerust raakte over de vaccinatie voor Baarmoederhalskanker en wilde meer informatie dan er door de overheid, RIVM en GGD's werd gegeven. Inmiddels is zij door haar uitgebreide onderzoeken een expert geworden en verkondigt zij luid en duidelijk wat vaccineren voor gevolgen kan hebben voor het menselijk lichaam. Zij is oprichtster van de website www.verontrustemoeders.nl

Het boek (IBSN 9789079872107) is vanaf 27 November 09 te koop via de boekwinkels en de bekende onlineboekwinkels en kost ¤ 19,95. Aantal pag.: 256
Maat: 24,5 x 16,5 cm


Noot voor de redactie (