Amsterdam Airport Schiphol

Published: 16:07 23.11.2009 GMT+1 /Source: Amsterdam Airport Schiphol /AEX: SCHIPAIRP /ISIN:

Schiphol en KLM geven komende woensdag 30 gratis tickets weg

Schiphol, 23 november 2009

Komende woensdag, 25 november, is het zover en gaan de 30 winnaars van de 'Kerstcatwalk' van Schiphol en KLM met het vliegtuig naar Londen om te shoppen. Iedereen in kerstcreatie mag meedoen aan de catwalk, alleen of met z'n tweeën. 'Topstylist' & 'Stylist van de sterren' Maik de Boer kiest de winnaars en voorziet hen in Londen van kleuradvies en de laatste modetrends. Aanmelden kan alleen tussen 7.30 uur en 8.00 uur in Vertrekhal 1 met een geldig paspoort.

In Londen brengt een dubbeldekker de winnaars naar alle shopping hotspots zoals Harrods, Macy's, de Gapstore en kan men zich helemaal overgeven aan een rode kerstshoppingwaas. Om 21.40 uur landt de kerstshopvlucht weer op Schiphol.

Gouden tips om een gratis kerstshopvlucht te winnen: "hang niet één kerstslinger om je nek, maar TIEN! Maak van oude kerstslingers een mooie kerstboa en kom over de top, extravagant en in rode glitters naar Schiphol", aldus Maik de Boer.

Voor al die stijvolle kerstmannen en -vrouwen die uiteindelijk niet winnen ligt er een kerstgoodiebag klaar met daarin een fikse korting voor parkeren in P1. Ook geven veel winkels op Schiphol Plaza aan alle kerstmannen en vrouwen 10% korting op al hun produkten.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie en een aankondiging van Maik de Boer op www.schipholtv.com of bel met persvoorlichting Schiphol Group, Kathelijne Vermeulen, tel 020-6012673.

Met 47,4 miljoen passagiers en ruim 1,5 miljoen ton vracht was Amsterdam Airport Schiphol in 2008 de vijfde luchthaven van Europa in aantallen passagiers en de derde in vrachtvolume. Zo'n 99 lijndienstmaatschappijen verbinden de luchthaven op rechtstreekse vluchten met ca. 262 bestemmingen over de hele wereld. Schiphol is daarmee één van de vier belangrijkste mainports of hubs van Europa en één van de twee Europese thuisbases van Air France-KLM en de SkyTeam alliantie. De luchthaven Schiphol is ook een belangrijke economische motor voor de regio. Op de luchthaven zijn ruim 65.000 mensen werkzaam. Schiphol ontving dit jaar de 'ACI EUROPE Best Airport Award'.

Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland en heeft als ambitie om een van de meest toonaangevende luchthavenondernemingen ter wereld te zijn. Zie http://www.schiphol.nl

Voor informatie: pressoffice@schiphol.nl