De Brauw Blackstone Westbroek gunt Xerox aanbesteding MPS


BREUKELEN, 20091125 -- Advocaten- en notarissenkantoor De Brauw Black-stone Westbroek heeft na een aanbestedingsprocedure gekozen voor Xerox als partner voor Managed Print Services. Het gaat om een vijfjarig contract met optie op verlenging. In september is De Brauw vanuit diverse vestigingen in Amsterdam verhuisd naar één nieuw pand: The Rock op de Amsterdamse Zuidas. In dit nieuwe pand heeft Xerox printers en multifunctionals geplaatst en beheert deze volgens het Xerox Office Services concept. Dit is een dienstverleningsconcept waarbij de appara-tuur en het gebruik daarvan proactief beheerd worden door een specifiek voor de klant daartoe door Xerox ingerichte helpdesk.

De status van papier en verbruiksmateriaal wordt continu gemonitord. Hierdoor kan afname van de voorraad vroegtijdig worden gesignaleerd en kan deze worden bij-gevuld voordat de gebruikers dit merken. Ook regulier onderhoud en technische sto-ringen worden op die manier gemanaged zodat gebruikers daarvan zo min mogelijk last ondervinden. Jeroen Winkel, hoofd ICT van De Brauw Blackstone Westbroek: "Het snel kunnen creëren van documenten is in onze branche heel belangrijk. Be-trouwbaarheid van onze printvoorziening is daarbij een vereiste. Wij hebben tijdens een IDC/Xerox congres gezien en gehoord hoe de dienstverlening van Xerox kan worden ingeregeld en dat Xerox zich daarbij committeert aan een hoog niveau van beschikbaarheid. We waren er snel van overtuigd dat wij met dat serviceniveau ze-ker ook gebaat zouden zijn."

Rajiv Agarwala, directeur Xerox Global Services (XGS) Nederland: "Wij zijn er trots op dat een vooraanstaand kantoor als De Brauw voor Xerox heeft gekozen. Dit beves-tigt eens te meer dat Xerox ook in Nederland met het Xerox Office Services concept vooroploopt als het gaat om het uitbesteden van decentrale afdrukvoorzieningen."

-xxx-

Over De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek is sinds de oprichting in 1871 een onafhankelijk advocatenkantoor, gespecialiseerd in high-end juridisch advies omtrent complexe zakelijke en financële transacties en commerciële geschillen. Klanten in Nederland of internationaal, financiële en overheidsinstanties profiteren van het uitgebreide netwerk van top-tier onafhankelijke advocatenkantoren in andere rechtsgebieden. De advocaten en belastingadviseurs combineren een zakelijke aanpak met een bre-de ervaring en eersteklas juridische know-how.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kan-toren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Ko-ninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en product-namen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelij-ke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.





Ingezonden persbericht