Harvey Nash wint gouden FD Gazellen award


MAARSSEN, 20091125 -- Harvey Nash, een internationale aanbieder van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore, is de winnaar van de gouden FD Gazellen award 2009 in de categorie Groot in de provincie Utrecht. Met een totale omzetgroei van 110 procent in de periode 2006 tot en met 2008 is Harvey Nash een van de snelst groeiende ondernemingen. Het Financieele Dagblad reikte de prijs op dinsdag 24 november uit in het Figi theater in Zeist.

Jan Leen `t Jong, Algemeen Directeur van Harvey Nash Nederland: "Wij zijn zeer vereerd met de Gouden FD Gazellen award 2009. Wij hebben deze omzetgroei gerealiseerd omdat wij constant de vinger aan de pols houden in de markt. Harvey Nash bestaat al 21 jaar en in die jaren is een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor wij de behoefte op de arbeidsmarkt goed kunnen peilen en onze propositie daarop kunnen aansluiten. Het continue contact met kandidaten en opdrachtgevers en de terugkerende surveys zorgen ervoor dat wij een duidelijk inzicht krijgen in de trends en knelpunten in de markt. Deze award is een mooie beloning voor het harde werk dat we met zijn allen verzet hebben en ik hoop dat we dit succes volgend jaar kunnen evenaren."

FD Gazellen

De FD Gazellen awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest succesvolle ondernemers per provincie. Het hoofdcriterium voor een FD Gazellen nominatie is een omzetgroei van minimaal 20 procent over een periode van drie jaar. De omzetgroei dient ononderbroken te zijn. Bedrijven moeten daarnaast financieel gezond zijn. De financiële gezondheid van een bedrijf is afhankelijk van meerdere factoren. Twee belangrijke factoren hierin zijn de waardering van de jaarrekening en de waardering van het betaalgedrag.

Een volledig overzicht van de FD Gazellen winnaars kunt u vinden op: www.fd.nl/fdgazellen/13680893/13680602/.

------------------------


Over Harvey Nash

Harvey Nash, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 4.000 professionals in 39 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.

Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl.





Ingezonden persbericht