KiesGroenLicht helpt Greenchoice klanten met energie besparen


BREDA, 20091125 -- Vorige week dinsdag is de samenwerkingsovereenkomst tussen KiesGroenLicht en Greenchoice getekend in Rotterdam. Hiermee is de (groene) basis gelegd om samen nog actiever te gaan werken aan de verduurzaming van Nederland. Met deze samenwerking kan een nog breder deel van Nederland geïnformeerd worden over de duurzame en energiebesparende maatregelen van KiesGroenLicht.

Als duurzame energieleverancier hecht Greenchoice veel waarde aan energiebesparing. De aanleiding van de samenwerking zijn de door KiesGroenLicht georganiseerde gratis informatieavonden over energiebesparing en duurzame wonen. KiesGroenLicht beschikt daarnaast over een breed scala aan energiebesparende maatregelen die voor individuele klanten ingezet kunnen worden. De informatieavonden zijn daardoor niet alleen informatief, maar bieden geïnteresseerden ook meteen de kans om de energiebesparende maatregelen uit te laten voeren.

In de afgelopen periode werden de Greenchoice klanten al op de hoogte gehouden van de KiesGroenLicht oplossingen rondom energiebesparing en duurzaam wonen. Met 45 informatie avonden in de planning zal dit de komende maanden doorzetten. Inzet van de samenwerking is het nog makkelijker maken om energie te gaan besparen. Alle Greenchoice klanten worden nu uitgenodigd voor de gratis toegankelijke informatieavonden die in de diverse regio's in Nederland worden georganiseerd.

Het doel van de samenwerking is om meer invulling te geven aan de ondersteuning van klanten in energie besparen; van a t/m z (100 % groene stroom tot eenvoudig minimaal 30% energie besparen in de huidige woning).

Toekomstige plannen om energiebesparing voor klanten te realiseren worden op dit moment uitgewerkt. Voor meer informatie zie www.kiesgroenlicht.nl / www.greenhoice.nl