Glasvezel voor Deurne


DEURNE, 20091125 -- OnsBrabantNet komt naar Deurne. Onlangs hebben de inwoners van Deurne een aanbod ontvangen van OnsBrabantNet om een nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in Deurne mogelijk te maken.

Voor ¤ 60,00 per maand kunnen de inwoners van Deurne gebruik gaan maken van zowel analoge als digitale televisie, vaste telefonie en één van de allersnelste internetverbindingen (150 Mbps up- en 150 Mbps downloaden) in Nederland. Ook is er een zakelijk aanbod voor alle ondernemers in Deurne.

Unieke kans op een gratis glasvezelaansluiting
Bij aanmelding vóór 11 januari 2010 krijgen de inwoners van Deurne twee maanden gratis het gekozen pakket met diensten, een gratis homebox voor Digitaal Interactieve Televisie en een gratis aansluiting op het aan te leggen glasvezelnetwerk. Met deze aansluiting kan men rechtstreeks de radio, televisie (analoog en digitaal met een homebox), telefoon en computer aansluiten. Ook voor mensen zonder computer is een aansluiting aantrekkelijk. Deze mensen kunnen kiezen voor een pakket met vaste telefonie en radio en televisie. Naar verwachting zal OnsBrabantNet begin september 2010 starten met de aanleg. Om alle inwoners van Deurne zo goed mogelijk te informeren, geeft OnsBrabantNet informatieavonden.

OnsBrabantNet - 3e generatie netwerk
OnsBrabantNet is sinds 2004 actief op glasvezelnetwerken in de regio en legt nu haar derde generatie netwerk aan in Deurne dat geschikt is voor internetsnelheden tot 1 Gbps (1000 Mbps) voor zowel up- als downloaden. In de afgelopen jaren zijn de gemeentes Geldrop-Mierlo, Helmond (Brandevoort), Best, Valkenswaard, Veldhoven en Laarbeek succesvol aangesloten op glasvezel. OnsBrabantNet is ook gekoppeld met de glasvezelnetwerken van OnsNet Nuenen en Ons Net Eindhoven. Mede hierdoor kunnen alle telefonieklanten op deze netwerken gratis onderling bellen.

Informatieavonden
Op donderdag 3 december in het Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne (Martinetplein 1) van 19.30 tot 22.00 uur.

Op woensdag 9 december in het Sociaal Cultureel Centrum Den Draai in Deurne (Blasiusstraat 2) van 19.30 tot 22.00 uur.

Informatiecentrum
Ook kunnen de inwoners van Deurne voor meer informatie terecht bij het informatiecentrum aan de Raadhuisstraat 18 te Deurne.

OnsBrabantNet