M+ Group geeft webshops nieuwe kansen met WebShop Service Nederland


ALPHEN AAN DEN RIJN, 20091125 -- M+ Group, al vijftien jaar innovatief en betrouwbaar op het gebied van advies, automatisering en uitvoering van klantcontacten, biedt vanaf nu een nieuwe dienst aan. Bij WebShop Service Nederland (WSSN) kan ook de kleinere webshop terecht voor alles op het gebied van logistiek en andere operationele werkzaamheden.

Veel eigenaren van webshops herkennen het beeld: de shop draait op zich goed, maar alle logistiek en administratie eromheen staan de groei in de weg.
M+ heeft vijftien jaar ervaring op het gebied van e-fulfilment, zoals de logistiek aan de `achterkant' van de webwinkel wordt genoemd.

Met grote en middelgrote klanten als Ticketcounter en 12game.com heeft het bedrijf bewezen alle vragen op dat vlak aan te kunnen. De nieuwe tak WSSN is er om ook de kleinere webshops de voordelen te bieden die M+ kan realiseren.

Projectleider Gaston Franquinet: "Door de ruime ervaring hebben we al onze processen zo efficiënt weten te maken, dat we de laagste tarieven in de markt kunnen bieden. Aan hele grote klanten, maar ook aan webwinkels die nog klein zijn. Ook die kleine bedrijven kunnen hun logistieke diensten vanaf nu uit handen te geven zonder hoge kosten te maken."

WSSN is actief vanaf 19 november 2009. Meer informatie is te vinden op www.WSSN.nl.


Voor meer informatie, kunt u contact op nemen met:


Gaston Franquinet
M+ Group B.V.
Hoorn 131
2404 HH ALPHEN A/D RIJN
tel: 0172-428 917
mob: 06-5021 7124
Email: Info@WSSN.nl