print24 verlaagt de BestBuy-prijzen

BestBuy-producten nu nog goedkoper

RADEBEUL, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20091125 --

De onlinedrukkerij print24 biedt met haar BestBuy-stategie haar producten in het internet aan aan de gegarandeerd laagste prijs. Nadat de afgelopen weken de express- en nachtleveringen al aanzienlijk goedkoper zijn geworden, verlaagt de onderneming nu ook de BestBuy-prijzen.

David Gornickel, hoofd van de afdeling Marketing van print24 ziet hierin de consequente omzetting van de in het bedrijf verankerde laagsteprijsstrategie. Zelfs de geringste kostenbesparing wordt rechtstreeks naar de klanten doorberekend. Via deze 'kortingsmethode' wil men de leidende marktpositie in Europa versterken en verder uitbouwen.

Bij print24 kunnen bedrijven en privépersonen online het volgende bestellen: flyers, briefkaarten, visitekaartjes, briefpapier, posters, folders, brochures en ook kalenders, muismatjes, presentatiemappen, enz. Afgewerkte drukgegevens kunnen per e-mail of via upload aan de drukkerij worden doorgegeven. De freedesign-software van print24 stelt tevens ontelbare voorbeelden ter beschikking voor de vervaardiging van een individueel design.

Voor meer informatie over print24 alsook over de producten en diensten kunt u de volgende internetsites bezoeken: www.print24.nl.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
print24 BV
Joris van den Berg
Telefoon 0800-5242424
support@print24.nl

www.print24.nl