Ingezonden persbericht


Populaire Nederrockband BL-F naar 013

BL-F behoeft eigenlijk geen introductie meer. De band grossiert in gouden en platina platen, onderscheidingen en awards. Na het met drie keer platina overladen topalbum Umoja was het even stil rond de Zeeuwse Nederrockformatie. Daar kwam het afgelopen jaar verandering in. De band bracht niet één, maar zelfs twee albums uit. Genaamd Oktober en April in de gelijknamige maanden. Op 25 november komt BL-F in 013 een bloemlezing geven uit hun succesvolle oeuvre.

De carriere van BL-F mag terecht een succesverhaal genoemd worden. In 2007 alleen al won BL-F maar liefst vier 3FM Awards, ontving een Triple Platinum Award voor het album 'UMOJA', bracht een film uit en scoorde bovendien een nummer 1 hit met de titelsong voor de film 'Alles Is Liefde'. In het voorjaar van 2008 vertrokken de heren naar Ierland om in Pickering House nieuwe nummers op te nemen. Dat leverde maar liefst twee prachtige albums op. Deel een van het tweeluik is getiteld 'Oktober' is sinds oktober 2008 uit. Het tweede deel luistert naar de titel 'April' en is, hoe kan het ook anders, in het voorjaar van 2009 verschenen. Daarnaast heeft de band in de afgelopen jaren enkele Nederlandstalige evergreens afgeleverd en een geweldige live reputatie opgebouwd. Live staan de Zeeuwen garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat.

BL-F
Woensdag 25 november 2009 | aanvang 21:00 | zaal open 19:30 Tickets à ¤ 27,50 (excl. servicekosten) is gestart via 013 Boxoffice en Ticket Service Nederland

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Noot voor de redactie /