Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

29 oktober 2009

Vogels beoogd lijsttrekker VVD

Manfred Vogels wordt binnen de VVD voorgedragen als lijsttrekker bij de aankomende verkiezingen voor de gemeenteraad. Het huidige VVD-raadslid wordt gezien als een scherpe debater die een sterke liberale visie combineert met een oplossingsgerichte houding.

Naast Manfred Vogels bestaat de top-10 van de advieslijst uit: Daniëlle van Wijngaarden, Hetty Hessels, Koos Voogt, Bert van der Werff, Maria Ballast-Tatarian, Henk-Jan Barske, Remco van Ravenzwaaij, Gerrit van Nieuwenhuizen en Andries Boone. De VVD is blij met deze lijst waarin naast ervaren raadsleden ook nieuw talent is vertegenwoordigd. Bij de samenstelling van de lijst is gelet op een goede afspiegeling van de samenleving, kennis, ervaring en achtergrond. Hierdoor bestrijkt het team gezamenlijk een breed pallet aan kennisgebieden.

De VVD is verheugd dat zittend wethouder Ruud Luchtenveld bereid is gevonden om op te treden als lijstduwer. Ruud Luchtenveld heeft aangegeven niet te willen terugkeren naar de gemeenteraad. Hij is wel beschikbaar als wethouder indien de VVD deelneemt aan het nieuwe college.

Op 25 november a.s. bepalen de leden van de VVD in Amersfoort de definitieve volgorde van kieslijst.



Ingezonden persbericht