Ingezonden persbericht


Agora, woensdag 25 november om 20.15 uur
Veldhuis & Kemper zijn weer leuk én muzikaal

Het vijfde cabaretprogramma van Veldhuis & Kemper is nu al een succes. In 'We moeten praten' schetst het duo de stand van zaken tussen man en vrouw. Zijn de rollen niet teveel omgedraaid en stelt de vrouw inmiddels niet een beetje té hoge eisen?

Over de vorige vier voorstellingen van Veldhuis & Kemper was de pers al laaiend enthousiast. Ook bij deze voorstelling niets dan positieve recensies. Zo schreef de Volkskrant: "Het gaat nu verder en harder. De typeringen van Remco Veldhuis worden steeds feller. Ze zoeken met scherpe grappen steeds meer de grens op." Zo ook hun typering van een man die met een geharste torso, voorzien van kortgeschoren schaamhaarfiguurtjes met bijpassende kleurspoeling, gekapt en gekleed volgens de laatste mode, het lievelingsgerecht van zijn vrouw bereidt als ze belt: "Overwerken".

Goede toevoeging tot het hilarische duo zijn de uitsluitend vrouwelijke topmuzikanten. Zo schreef het AD: "Mede dankzij hun liedjes - tweestemmig met het timbre van prettige pathos en de transparante muzikale begeleiding van een geheel vrouwelijke ritmesectie - is dit programma van Veldhuis & Kemper een verrukkelijke avond."

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl, of bij de theaterkassa aan de Agorabaan 12 op maandag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00 uur. Op voorstellingsavonden van 14.00 uur tot 20.30 uur. Reserveren maximaal een week van tevoren telefonisch op 0320 - 239239.