Ingezonden persbericht


Persbericht Amsterdam, 19 november 2009

HEMA opent vier winkels in twee dagen

Op woensdag 25 november opent HEMA de deuren van drie winkels in De Lier, Reusel en Apeldoorn-Hart van Zuid en vanaf donderdag 26 november kunnen bezoekers van station Leiden Centraal een bezoek brengen aan deze 'oer-Hollandse' winkelformule.

Ronald van Zetten over deze vier nieuwe HEMA-winkels: 'De opening van deze vestigingen in twee dagen laat zien dat wij onverminderd doorgaan met onze uitbreidingsplannen'. De Nederlandse markt is volgens de topman nog niet verzadigd. 'Wij verkopen producten die mensen dagelijks nodig hebben. We bieden kwaliteit, onze producten zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd en met het bekende HEMA-design onderscheiden wij ons van andere artikelen die in de markt worden aangeboden'.

'Met deze kleinere vestigingen in dorpen en stations kan de klant nu ook naar een HEMA-winkel in de buurt. Zo maken we het klanten extra makkelijk en aantrekkelijk om nog even snel panty's of bijvoorbeeld gebak te halen'. Leiden Centraal is na Amsterdam Centraal en Schiphol onze derde echte high traffic locatie. Op 236 vierkante meter is het gelukt een HEMA te openen die ook op het station het dagelijkse leven voor zoveel mogelijk mensen leuker en makkelijker gaat maken', aldus Van Zetten.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HEMA B.V.
Afdeling Interne Communicatie & PR
Inge van Baarsen
T: +31(0)20-3114421
M: +31(0)6-54601132
@: inge.van.baarsen@hema.nl

Over HEMA
HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en heeft bijna vijfhonderd winkels, waarvan meer dan vierhonderd vestigingen in Nederland, ruim 65 vestigingen in België, drie in Luxemburg, acht vestigingen in Duitsland en één vestiging in Frankrijk. De britse investerdeersmaatschappij Lion Capital LLC is sinds 2007 eigenaar van HEMA.

---- --