GAIA

#GAIA feed


___________________

Nieuwsbericht © GAIA

19 november 2009

CERTIFICAATUITREIKING EN OPENING TENTOONSTELLING 'DESIGN AGAINST FUR' ONTWERPWEDSTRIJD
Drie Belgische studenten in de prijzen!

Van 25 november t/m 1 december is bij de Design & Media Academie, C-Mine 5 in Genk, een tentoonstelling te zien van de Design Against Fur ontwerpwedstrijd. Van 3 t/m 7 december is de tentoonstelling te zien bij locatie Diepenbeek, Agoralaan, gebouw B, 3590 Diepenbeek.

De tentoonstelling wordt op 24 november om 17.00 uur geopend door de burgemeester van Genk, de heer Jef Gabriels. Michel Vandenbosch, voorzitter van GAIA, zal de certificaten aan de winnaars overhandigen.

U bent van harte welkom bij de opening aanwezig te zijn of op een ander tijdstip de tentoonstelling te bezoeken.

De tentoonstelling bestaat uit werken gemaakt door studenten van de Media & Design Academie voor Design Against Fur, een wereldwijde ontwerpwedstrijd tegen het dragen van bont. Van de 65 Belgische studenten die hebben deelgenomen, zijn er drie in de prijzen gevallen; de derde prijs en twee eervole vermeldingen zijn voor België.

De Design Against Fur posterontwerpwedstrijd wordt georganiseerd door de Fur Free Alliance, die door GAIA in België wordt vertegenwoordigd. Design Against Fur is bestemd voor studenten van over de gehele wereld. Wereldwijd nemen meer dan 7000 studenten elk jaar deel aan deze competitie.

Zowel de derde prijs, als ook twee eervolle vermeldingen zijn toegekend aan studenten van de Media & Design Academie in Genk. Ter gelegenheid hiervan worden alle deelnemende ontwerpen van de studenten van de Media & Design Academie tentoongesteld.