Ingezonden persbericht


Defensie kiest voor BCD Travel

Utrecht, 25 november 2009 - BCD Travel, Nederlands marktleider op het gebied van zakelijk vervoer en de Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie, van het ministerie van Defensie gaan samenwerken. Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft Defensie BCD Travel uitgekozen als haar partner voor haar reisbureaudiensten.

Volgens Diederik Banken, commercieel directeur van BCD Travel, onderstreept het meerjarige contract de internationale kracht van BCD Travel: "Deze opdracht is het resultaat van een zorgvuldige tenderprocedure en bevestigt onze rol als wereldwijde leverancier aan internationale ondernemingen."

Belangrijke criteria waarop de keuze van Defensie gebaseerd is, zijn onder meer het vermogen van BCD Travel om de proceskosten beheersbaar te houden en om een wereldwijd, naadloos op de wensen van de klant afgestemd dienstverleningspakket te leveren. Peter Bregman, Hoofd Sales bij BCD Travel en verantwoordelijk voor het tendertraject, zegt: "We zien ernaar uit om topkwaliteit en -service te bieden aan Defensie."

Het ministerie van Defensie is een veelzijdige organisatie waar ruim 50.000 militairen en 20.000 burgermedewerkers werkzaam zijn. De organisatie kent veel verschillende functies op zeer uiteenlopende vakgebieden. Namens Defensie is de Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie de contractpartner van BCD. De Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie levert op het gebied van verkeer- vervoer en post wereldwijd effectief en efficiënt logistieke diensten voor Defensie. BCD Travel zal per 1 december aanstaande de dienstreizen voor Defensie gaan verzorgen.


---

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 14 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 13.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Over BCD Holdings

BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie) en Airtrade (toeristische reizen). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met ongeveer 15.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 15,6 miljard. Voor meer informatie: www.bcd-nv.com