Opsporingsbericht inzake zware agressie op terreinen Carwash DIBO in Wilrijk

25/11/2009 14:23

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Antwerpen - om volgende oproep te verspreiden :

De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar getuigen van een zware vechtpartij, eerder deze maand in Wilrijk.

Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag, 13 op 14 november, werden kort na middernacht 2 allochtone jongeren zwaar toegetakeld op de terreinen van Carwash DIBO aan de Kernenergiestraat in Wilrijk. Eén van de hen overleed later aan zijn verwondingen. Het andere slachtoffer werd zwaar gekwetst. Ze waren ter plaatse met een donkere Volkswagen Golf.

De belagers zijn vermoedelijk 5 jongeren van vreemde afkomst die zich mogelijk verplaatsten met een kleine lichtkleurige wagen, mogelijk een Opel Corsa. Opmerkelijk detail is dat één van de daders recente bloeduitstortingen vertoonde rond de ogen en een kwetsuur aan de neus.

Meent u een jonge allochtoon te kennen die kwetsuren in zijn aangezicht (brilhematomen en neuskwetsuur) had, mogelijk afkomstig van een eerdere vechtpartij, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie.

Ook als u getuige was van het gevecht of als u die vrijdagnacht iets verdacht hebt gezien in de buurt van de Kernenergiestraat, willen de speurders dat graag weten.

Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 91.119.

E-mailen kan ook via opsporingen@politie.be

Discretie wordt verzekerd.

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie in de rubriek « te identificeren »

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel