Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - woensdag 25 november 2009

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

Woensdag 25 november t/m zondag 6 december 2009

Woensdag 25 november
12.15 uur
Wethouders Hekman en Luchtenveld nemen deel aan het symposium "De dag van de wethouder", georganiseerd door de Wethoudersvereniging. Locatie: Raadhuis van Hilversum, Dudokpark 1 te Hilversum.

17.30 uur
Wethouder Van Daalen neemt deel aan het Blommestein Beraad 'Belang in de Publieke Ruimte'. Locatie: Kasteel de Vanenburg, Vanenburgerallee13 te Putten.

18.00 uur
Wethouder Hekman spreekt tijdens de sponsorbijeenkomst 'Meet, Greet and Eat' van Xynix Opera. Wethouder Hekman neemt ook deel aan de sponsorbijeenkomst. Locatie: Han van Zwieten Architecten, Wagenwerkplaats, Soesterweg 314 te Amersfoort.

Donderdag 26 november
13.30 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan de paneldiscussie tijdens de themadag 'Verhoging Arbeidsparticipatie: Stimuleren of forceren??'. Locatie: UniePlaza, Multatulilaan 12 te Culemborg.

15.30 uur
Wethouder Van Daalen neemt deel aan het kwaliteitsdebat waterschap Vallei & Eem in het kader van de bestuurskrachtmeting waterschappen Veluwe en Vallei & Eem. Locatie: Waterschap Vallei & Eem, Fokkerstraat 16 te Leusden.

16.30 uur
Wethouder Boeve slaat eerste paal voor de nieuwbouw naast het huidige pand van FrieslandCampina. Locatie: Stationsplein 2 te Amersfoort.

16.30 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de viering van het 20-jarig bestaan van MUTANT; Bureau voor verandering en diversiteit. Locatie: Blauwkapelseweg 30 te Utrecht.

17.45 uur
Wethouder Boeve opent het nieuwe kantoor van Golden Tulip. Locatie: Stadsring 2 te Amersfoort.

17.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent het 6e modeatelier van Mode Met een Missie. Het modeatelier vergroot de kans op de arbeidsmarkt voor de vrouwen die er werken, zij maken mode voor het label Ami-e-toi, dat ontworpen is door de Nederlandse modeontwerper Claes Iversen. Locatie: St. Aegtenkapel, 't Zand, 37 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Hekman loopt mee met de buurtmentoren van de Ganskuijl en het Vermeerkwartier. Locatie: De Kolk, Lambert Heijnricstraat te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de vergadering van het Wijkbeheerteam om afscheid te nemen van vertrekkende leden en nieuwe leden welkom te heten. Locatie: Wijkcentrum De Boerderij in Nieuwland, Zeldertsedreef 2 te Amersfoort.

Vrijdag 27 november
9.00 uur
Wethouder Van 't Erve is aanwezig bij de werkconferentie Utrecht 2040. Tijdens deze conferentie wordt de missie Utrecht2040, het verdrag van Utrecht, gepresenteerd en ondertekend. Locatie: Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht.

13.00 uur
Wethouder Boeve houdt een welkomstwoord tijdens 'Groeilink', het netwerk voor snel groeiende bedrijven. Locatie: Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Kruyt neemt het eerste exemplaar in ontvangst van het boek 'De Oud-Katholieke Kerk en haar parochie op 't Zand', een standaardwerk over de geschiedenis van de Oud-Katholieke Kerk verweven met de geschiedenis van Amersfoort. Locatie: Oud-Katholieke Kerk, 't Zand te Amersfoort.

16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de tentoonstelling DORST, kunst op de fles. Vanaf 1995 tot heden is in opdracht van Drankengroothandel Scheerder BV elk jaar door een kunstenaar een etiket voor een jeneverfles ontworpen. Het resultaat van dit kunstproject wordt getoond in Museum Flehite. De burgemeester neemt de 1e fles in ontvangst. Locatie: Museum Flehite, Westsingel 50 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt geeft het startsein voor de winterversie van het 10e Global Village Festival. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

22.00 uur
Wethouder Kruyt zal het laatste glas heffen op het Festival 'Smart in 't Hart'. Locatie: Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Maandag 30 november
13.00 uur
Wethouder Luchtenveld opent en neemt deel aan het panel tijdens het kennisevent "GO or no GO. Beslissen over duurzame gebiedsontwikkeling." Locatie: De Wagenwerkplaats, Soesterweg 244 te Amersfoort.

13.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de Conferentie Zicht op Zeker van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) over uitvoering geven aan moderne volksverzekeringen. Locatie: De Nieuwe Kerk, Spui 175 te Den Haag.

Dinsdag 1 december
13.45 uur
Wethouder Van Daalen neemt een taart in ontvangst van Zorgaccent Amersfoort ter ere van de naamswijziging van de organisatie. Dit gebeurt onder begeleiding van een eigen orkest. De nieuwe naam van Zorgaccent Amersfoort wordt op deze dag onthuld. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Woensdag 2 december
15.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt het gecompleteerde boek over de Haspelnap in ontvangst. Sofie en Najib, de hoofdrolspelers uit het verhaal, overhandigen haar het boek. Locatie: Bibliotheek De Zonnehof, Zonnehof 12 te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Luchtenveld en wethouder Kruyt ontvangen gedeputeerde mevrouw Raven die een werkbezoek brengt aan Amersfoort. Tijdens een wandeling door de binnenstad bezoeken zij een aantal monumenten. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Van Daalen ondertekent mede het bestuursconvenant Laakzone. Locatie: Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort

Donderdag 3 december
16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de afscheidsreceptie van mevrouw mr. H.E. Hoogendijk, plaatsvervangend hoofdofficier van Justitie. Locatie: Arrondissementsparket Utrecht, Vrouwe Justitiaplein 1 te Utrecht.

Vrijdag 4 december
10:00 uur
Wethouder Luchtenveld neemt deel aan het Enexis congres: Electrisch rijden, nu of nooit? Locatie: Radio Kootwijk, Radioweg 1 te Radio Kootwijk.

Noot voor de redactie,