Persbericht

Grant Thornton zet software Unit 4 Agresso in voor efficiëntieslag MKB-praktijk ~ Accountancy- en adviesorganisatie gebruikt Unit 4 Auditor, Unit 4 AccountAnalyser en Unit 4 Fiscaal voor samenstel- en fiscale praktijk ~

Sliedrecht, 25 november 2009 - Grant Thornton Nederland gaat Unit 4 Auditor, Unit 4 AccountAnalyser en Unit 4 Fiscaal gebruiken. De accountancy- en adviesorganisatie wil met de software van Unit 4 Agresso de klanten uit het MKB nog beter bedienen. Met behulp van de software worden dossiers gedigitaliseerd en werkprocessen gestroomlijnd, waardoor Grant Thornton een efficiëntieslag kan maken in de samenstel- en fiscale praktijk.

Grant Thornton is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ruim 500 medewerkers verdeeld over acht vestigingen in Nederland en levert financiële, juridische, fiscale en specialistische diensten. Voor de procesondersteuning bij samenstelopdrachten gaat de accountantsorganisatie de elektronische werkprogramma's van Unit 4 Auditor in combinatie met de cijferanalyses van Unit 4 AccountAnalyser inzetten. De fiscale praktijk zal worden ondersteund door Unit 4 Fiscaal.

Geïntegreerde oplossing
Grant Thornton werkt al met Unit 4 Salaris voor de salarisverwerking. Voor de vervaardiging van financiële rapportages zet de accountancy- en adviesorganisatie Unit 4 Audition in. Als belangrijkste reden voor de uitbreiding van de software van Unit 4 Agresso noemt Grant Thornton de geïntegreerde oplossing en de mogelijkheid om financiële mutaties eenmalig automatisch binnen te halen in de verschillende pakketten.

"Het MKB is een belangrijke markt voor ons. Door ontwikkelingen als Horizontaal Toezicht en de digitale uitwisseling van gegevens kunnen we efficiënter werken, zodat wij een interessante partner voor het MKB blijven," aldus Gerard Mulder, bestuursvoorzitter van Grant Thornton in Nederland. "De software van Unit 4 Agresso gaat daarbij een grote rol spelen."

Herman de Jonge, directeur Unit 4 Agresso Accountancy: "De keuze van Grant Thornton bevestigt dat onze softwarestrategie aansluit bij onze doelgroep. We doen er alles aan om kantoren te bedienen met oplossingen die kwaliteit en efficiëntie opleveren. De keuze van Grant Thornton voor uitbreiding van onze software bevestigt dat we op de goede weg zitten."