Ingezonden persbericht


30% groei in 2009 en maar liefst ruim 45% in kerstmaand Stena Line plust flink op bestemming Londen in 2009

Hoek van Holland, 25 november 2009

Londen is dit jaar een erg populaire bestemming van Stena Line passagiers. De ferrymaatschappij pluste met de Britse hoofdstad in 2009 al 30 procent ten opzichte van 2008. Voor december, traditioneel gezien al een goede maand in verband met de feestdagen, realiseert Stena Line zelfs een stijging van ruim 45 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Mariël Korpel, Marketing Manager Travel van Stena Line: 'De Britse hoofdstad is bij uitstek de ideale stad voor kerstinkopen. En zeker nu, want door de lage koers van het Engelse pond is Londen voordeliger dan ooit tevoren. Dat zien we ook terug in een aanzienlijke stijging van het aantal boekingen, Londen is op dit moment erg populair! In december is de hele binnenstad versierd met kerstverlichting en prachtig ingerichte etalages, waardoor de vele winkelstraten nog sfeervoller zijn dan normaal. Bovendien zijn er verschillende gezellige kerstmarkten en kun je op bijvoorbeeld Trafalgar Square luisteren naar traditionele 'Christmas carols'. Kortom, een gegarandeerd geslaagde stedentrip, nu met Stena Line nog comfortabeler en voordeliger.'

Om in te spelen op de feestdagen heeft Stena Line een speciaal 'Kerstshoppen in Londen'-arrangement samengesteld voor vertrek in de feestmaand. Het 3-daagse arrangement is inclusief twee overnachtingen aan boord van de luxe ferry's tussen Hoek van Holland en Harwich en de treinreis van Harwich naar hartje Londen en terug. Het arrangement is al te boeken vanaf ¤ 99.

Op dag 1 van het arrangement vertrekt de Stena Britannica om 19.00 uur vanuit Hoek van Holland. Aan boord zijn diverse restaurants om heerlijk te dineren, is een bioscoop met de nieuwste films en in de winkel kan men vast tax-free beginnen met de kerstinkopen. Na de overnachting in een comfortabele 2-persoons binnenhut en een (optioneel) uitgebreid ontbijtbuffet staat in Harwich de trein naar Londen klaar. De aankomst in Londen is om 8.30 uur, waar men de hele dag de tijd heeft om te shoppen. 's Avonds om 20.30 uur vertrekt de trein vanuit Londen weer naar Harwich om aan boord te gaan van de Stena Hollandica die om 23.45 uur uit de haven vertrekt. De volgende ochtend op dag 3 gaat men, goed uitgerust om 7.30 uur van boord in Hoek van Holland.

Kijk voor meer informatie en boekingen op www.stenaline.nl of ga naar een ANVR reisbureau.