Politie Zeeland


---


W-3501-2009 Hennepkwekerij opgerold
Woensdagmiddag heeft de Zeeuwse politie een hennepkwekerij opgerold in een woning aan de Radenhove in Middelburg.
Om ongeveer 13.30 uur vielen agenten van de Zeeuwse politie de woning binnen. Agenten troffen een in werking zijnde kwekerij aan met daarin 22 oogstrijpe planten. De bewoners van de woning zijn als verdachten gehoord op het politiebureau. In samenwerking met de gemeente zijn alle spullen die met de kwekerij te maken hadden geruimd en vernietigd.

O-3502-2009 Aanrijding met letsel, Ellewoutsdijk
Dinsdagmiddag heeft in Ellewoutsdijk een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's.
Op de kruising Zwinweg/Papotweg verleende een 69-jarige automobilist uit de gemeente Borsele geen voorrang aan een 25-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De auto waar de vrouw in reed kwam in een sloot terecht. De vrouw is uit de auto gekomen en overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat zij een gat in haar hoofd had opgelopen. De 69-jarige man heeft een blaastest moeten doen, maar hij bleek niet gedronken te hebben. Door de afdeling forensische ondersteuning van de Zeeuwse politie is technisch onderzoek verricht.

O-3503-2009 winkeldieven actief in Goes
Woensdagmiddag is in winkelcentrum de Beukenhof in Goes een 36-jarige winkeldief aangehouden.
De Goesenaar had omstreeks 13.00 uur een pakje scheermesjes weggenomen ter waarde van een paar euro. De man heeft een winkelontzegging van een jaar gekregen. Ook kreeg hij een dagvaarding mee naar huis, hij mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.
Diezelfde middag, om een uur of half twee, hield een beveiligingsmedewerker van V&D aan de Schuttershof in Goes een 26-jarige Vlissingse aan.
De vrouw liep met een mandje vol kinderkleding de winkel uit. De kleding die zij wilde wegnemen had een waarde van ruim 200 euro. Dat lukte niet, omdat de beveiliger zijn ogen niet in zijn zak had. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau. Zij heeft een schikzak had. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau. Zij heeft een schikking gekregen van E 350,-. De boete betaalde zij meteen. Ook deze vrouw kreeg een winkelverbod.