Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Banenmarkt Hoogvliet

Ontmoet direct uw toekomstige werkgever!

Deelgemeente Hoogvliet organiseert een Banenmarkt op donderdag 26 november in Villa de Heerlijkheid te Rotterdam Hoogvliet. Hoogvlieters die werk zoeken, kunnen hier direct met toekomstige werkgevers in gesprek. Dus zoekt u een baan, een stageplaats of vrijwilligerswerk? Bezoek dan de Banenmarkt Hoogvliet!

Op donderdag 26 november zullen er diverse werkgevers uit Hoogvliet, opleidingscentra, vrijwilligerscentra en re-integratiebedrijven aanwezig zijn. U krijgt de unieke gelegenheid om met de genodigde partijen in gesprek te treden. Laat u inspireren in de wondere wereld van de arbeidsmarkt, maak kennis met werkgevers, laat uw competenties testen, uw CV nalezen door specialisten, volg de workshop eigen onderneming starten of geef u op voor scholingstrajecten.

Dus zoekt u een baan, vrijwilligerswerk of een stageplaats; kom langs op de Banenmarkt Hoogvliet!

Locatie: Villa de Heerlijkheid
Adres: Herikweg 5
Postcode: 3193 KC te Hoogvliet
Tijd: tussen 14.00 uur 17.00 uur

CV's
Neemt u vooral meerdere CVs mee! Een ontvangstteam zal u welkom heten en uw eventuele vragen beantwoorden. De Banenmarkt Hoogvliet is een initiatief van de deelgemeente Hoogvliet in samenwerking met Stichting SBHG en Werkplein Dynamostraat