Gemeente Appingedam

Informatiebijeenkomst voor familieleden en partners van mensen met psychische problemen

Met zorg betrokken: en hoe gaat het met ù?

Op woensdag 26 november 2009 organiseert Lentis een informatieavond voor familieleden en betrokkenen van mensen met psychische problemen.

Psychische problemen van uw partner of familielid hebben ook invloed op uw dagelijkse leven. Hoe houdt u uw hoofd op een gezonde manier boven water?

âWat ik ook doe of zeg, het pakt altijd verkeerd uitâ

âWij gaan nergens meer heen, ze durft het huis niet uitâ

âHij is heel druk, ik word er heel moe vanâ

âMijn man ligt hele dagen op bed, hoe krijg ik hem in de benen?â

Op deze informatieavond krijgt u informatie over het ontstaan van psychische problemen en tips hoe u ermee om kunt gaan. U kunt zich dan ook aanmelden voor de cursus âPsychiatrie in de familieâ die binnenkort van start gaat bij voldoende deelnemers. Er is ruim gelegenheid om met andere familieleden en betrokkenen uit te wisselen. Ook is er schriftelijk materiaal aanwezig.

Belangstellenden zijn op woensdag 26 november 2009 van harte welkom in het gebouw van Lentis aan de Jachtlaan 52 in Delfzijl. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Iedereen is welkom, maar vooraf aanmelden bij de afdeling Preventie telefoon (050) 5223298, mail preventie@letnis.nl wordt op prijs gesteld in verband met het aantal plaatsen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Siegert, preventiefunctionaris Lentis (Welnis Preventie), telefoon 050 522 32 98, mail e.siegert@lentis.nl.

Gewijzigd op: 04-11-2009