Gemeente Brummen


Agenda voor besluitvormende raad november

(Oorspronkelijke publicatie datum: 13-11-2009)

Donderdagavond 26 november vindt weer een besluitvormende raadsvergadering plaats. Het aantal agendapunten is ditmaal beperkt. Over in ieder geval één onderwerp willen de raadsleden spreken voordat ze een besluit gaan nemen. Daarnaast telt de agenda drie hamerstukken. De raadsvergadering is zoals gebruikelijk openbaar en begint om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Brummen. U bent van harte welkom om de vergadering bij te wonen.

Het onderwerp dat de gemeenteraad in ieder geval gaat bediscussiëren is het voorstel om het bestemmingplan voor het dorp Brummen vast te stellen. De onderwerpen die als hamerstuk op de agenda staan zijn de diverse belastingvoorstellen voor het jaar 2010, de regionale structuurvisie De Voorlanden van de regio Stedendriehoek en het voorbereidingsbesluit om twee woningen te realiseren op het perceel naast de Dorpsstraat 6 in Hall. Hamerstuk wil overigens zeggen dat normaliter de gemeenteraad een besluit neemt zonder daarover een in-houdelijk debat te gaan voeren. Meestal omdat dit voorstel kan rekenen op de steun van alle fracties in de raad.

Stukken raadplegen
Voor belangstellenden liggen vanaf vrijdag 20 november 2009 exemplaren van de agenda met de bijbehorende stukken gereed bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis. Ook kunt u de vergaderstukken vanaf die dag raadplegen en downloaden via deze website.

Als gevolg van het op 28 september 2006 vastgestelde reglement van orde voor vergaderingen van de ge-meenteraad is het niet meer mogelijk bij de besluitvormende raadsvergadering in te spreken. De inspraakmogelijkheden bij de fora zijn echter verruimd.