Gemeente Kaag en Braassem

Parkeren voor vaccinatie Mexicaanse griep
Foto van iemand die een prik krijgt

Donderdag 26 november wordt grote drukte verwacht op het parkeerterrein van sporthal de Tweesprong i.v.m. de inenting tegen de Mexicaanse griep. Houdt u er rekening mee dat u misschien ergens anders moet parkeren.

Kinderen vanaf zes maanden tot en met 4 jaar hebben een oproep gekregen om zich donderdag te laten inenten tegen de Mexicaanse griep. Ook de huisgenoten van babyâs van nul tot en met vijf maanden hebben een oproep ontvangen.

Â

Goede doorstroming

Het vaccinatieprogramma wordt donderdag tussen 09.00 - 13.30 uur uitgevoerd in Sporthal de Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. De toestroom van mensen die een inenting komen halen, zorgt mogelijk voor tijdelijke drukte op het parkeerterrein bij de sporthal.

Om een goede doorstroom van personenautoâs te realiseren, heeft de gemeente besloten het verkeer in goede banen te laten leiden door een aantal verkeersregelaars. De mogelijkheid bestaat dat u door deze personen doorverwezen wordt naar een andere parkeerplaats als het op de parkeerplaats bij Sporthal De Tweesprong op dat moment te druk is.

Die tweede parkeerplaats is het parkeerterrein van voetbalvereniging DOSR. Deze parkeerplaats is met de auto te bereiken via de Alkemadelaan. Vanaf deze locatie is het 5 à 6 minuten lopen naar Sporthal De Tweesprong. De looproute is hieronder op het kaartje te zien. Tevens zult u door bewegwijzering naar de sporthal worden geleid.

Â

Op de fiets

Bewoners uit Roelofarendsveen en Oude Wetering worden vriendelijk verzocht, daar waar mogelijk, lopend of met de fiets naar de Tweesprong te komen.