Gemeente Eersel


Deze week weer inzameling plastic verpakkingsafval

De maandelijkse huis-aan-huis inzameling van plastic verpakkingsafval vindt plaats op donderdag 26 november 2009 in Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre en vrijdag 27 november 2009 in Eersel.

Plastic Heroes De inzameling gebeurt door de firma Van Gansewinkel met twee inzamelwagens. Op donderdag start één wagen in Steensel en rijdt vervolgens naar Knegsel en Duizel. De tweede wagen begint in Vessem en gaat daarna naar Wintelre. Op vrijdag rijden twee wagens in Eersel.

Â

Het afval mag alleen worden aangeboden in doorzichtige plastic zakken die u heeft ontvangen. De plastic zakken dienen te worden aangeboden aan de openbare weg, op dezelfde plaats waar u normaal de huisvuilcontainers neerzet. De inzamelwagen komt op een ander tijdstip dan de inzamelauto van de grijze en groene container. Zorg er daarom voor dat de zakken voor het plastic verpakkingsafval om 7.30 uur buiten staan.

Â

Verenigingen, scholen en niet-commerciële instellingen mogen ook meedoen met de inzameling van plastic verpakkingsafval.