FloraHolland


Wijzigingen Concern Accountmanagement

FLORAHOLLAND (26 november 2009) - Het team van Concern Accountmanagement is de spil in een goede relatie tussen aanvoerders en FloraHolland. De accountmanagers informeren de aanvoerders over de ontwikkelingen binnen FloraHolland die voor hen van belang zijn. Daarnaast kunnen de medewerkers van Concern Accountmanagement samen met de aanvoerder bepalen welke dienstverlening het beste bij hun bedrijf past.
FloraHolland wil deze contacten efficiënter en effectiever laten verlopen. De behoeftes van de aanvoerders zijn daarbij leidend. Als gevolg daarvan zijn de accountmanagers opnieuw ingedeeld. Alle actieve aanvoerders van wie de accountmanager is gewijzigd, zijn geïnformeerd over wie hun contactpersoon is. Ook op www.myfloraholland.com ziet een aanvoerder direct wie zijn accountmanager is zodra hij is ingelogd. Mocht er geen accountmanager vermeld staan, dan staat de binnendienst Accountmanagement voor u klaar. Zij is te bereiken onder tel.nr. 0174 633667 of via e-mail concernaccountmanagement@floraholland.nl.

Wilt u meer weten over de achtergronden van deze veranderingen? Lees dan het artikel op pagina 5 van FloraHolland Magazine augustus.