Gemeente Borsele

Ontwerpvergunning Wet Milieubeheer

Monie Nieuwdorp B.V., Hertenweg 61, Nieuwdorp

Aanvraag

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 2 september 2009 een aanvraag om vergunning op grond van de Wet milieubeheer ontvangen. Deze heeft betrekking op het veranderen van de inrichting door uitbreiding met een nieuwe loods ten behoeve van het sorteren, verpakken en opslaan van landbouwproducten. De inrichting ligt aan de Hertenweg 61 in Nieuwdorp, kadastraal bekend gemeente Borsele, sectie A, nummer(s) 1204, 1205 en 703.

Het college van burgemeester en wethouders van Borsele is van plan de gevraagde vergunning te verlenen. Aan de vergunning zullen voorschriften worden verbonden ter bescherming van het milieu.

Inzage

U kunt de aanvraag, de ontwerpvergunning en de overige van belang zijnde stukken inzien vanaf 27 november 2009 tot en met 7 januari 2010 in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Ook kunt u de ontwerpvergunning inzien op www.borsele.nl/milieubeheer.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan een ieder zijn zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze moet u uiterlijk een week voor het einde van de inzagetermijn contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ordening en milieu op (0113) 238428 voor het maken van een afspraak. Uw persoonlijke gegevens worden niet bekendgemaakt als u daar, gemotiveerd, om vraagt. Gedurende de termijn van de ter inzage legging worden nieuwe relevante stukken en gegevens eveneens ter inzage gelegd.

Beroep

Te zijner tijd kan tegen de vergunning beroep bij de Raad van State worden ingesteld door een belanghebbende als die:
* een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpvergunning;
* bezwaar heeft tegen wijzigingen in de vergunning ten opzichte van de ontwerpvergunning;

* kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te brengen tegen de ontwerpvergunning.

Heinkenszand, 26 november 2009