Gemeente Borsele

Wet milieubeheer

Beschikking wijziging vergunningvoorschriften De Witte Agro, Spoorstraat 1 en 51 in âs-Gravenpolder.

Het college van burgemeester en wethouders van Borsele maakt bekend dat zij op grond van het bepaalde in artikel 8.23, eerste lid van de Wet milieubeheer bij besluit van 3 november 2009, de voorschriften hebben aangevuld van de op 21 augustus 2007 verleende vergunning ingevolge de Wet milieubeheer voor het veranderen van een agrarisch toeleveringsbedrijf voor land- en tuinbouw, detailhandel agri, dier- en tuinproducten, aan de Spoorstraat 1 en 51 in âs-Gravenpolder.

Inzage

De beschikking en andere van belang zijnde stukken liggen met ingang van 27 november 2009 tot en met 7 januari 2010 ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand, geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Ook kunt u de beschikking inzien op www.borsele.nl/milieubeheer.

Beroep

Op grond van artikel 20.1, eerste lid, van de Wet milieubeheer kan een belanghebbende, binnen zes weken na de dag waarop de beschikking ter inzage is gelegd, daartegen beroep instellen. De beschikking treedt in werking met direct na de dag waarop de termijn afloopt voor het indienen van een beroepschrift. Indien gedurende die termijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA âs-Gravenhage.

Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Heinkenszand, 26 november 2009