Politie Drenthe

Dodelijk slachtoffer bij brand in appartementcomplex

Beilen, 26-11-2009 o In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een brand gewoed in een appartementencomplex aan de Schoolstraat in Beilen.

Omstreeks 02.15 uur kreeg de politie de melding van een woningbrand op de tweede etage van het complex. Ter plaatse bleek de eerste en tweede etage volledig in brand te staan. Bij de brand is een dodelijk slachtoffer gevallen. Het slachtoffer is gevonden in een kamer op de tweede etage. Vermoedelijk gaat het op een bewoner van het appartementencomplex. De identificatie van het slachtoffer zal in de loop van de middag plaats vinden. De overige acht bewoners, zijn niet gewond geraakt en zijn opgevangen in het naast gelegen zalencentrum. Voor hen is onderdak geregeld voor de komende dagen. Omstreeks 03.30 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. (2009057330)

Bestemd voor de media

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.